NOSOTROS

Benvingut a Catsya

La fuerza CATSYA es su gente, socios, voluntarios, colaboradores, simpatizantes, equipos de apadrinamiento, gestión e proyectos, recaudación e fondos y la implicación directa del equipo de Burkinabeses, habiendo podido demostrar a través de 10 años de experiencia que con muy poco, bien gestionado y sin grandes infraestructuras se pueden hacer realidad grandes sueños.

EDUCACIÓ

Millorar el nivell acadèmic de les alumnes sense recursos mitjançant cursos de reforç i tallers formatius per asegurar la continuïtat dels estudis.

Leer más

APADRINAMENT

Des de l'any 2009, CATSYA promou l'apadrinament de nens orfes o en situació d'extrema pobresa, proporcionant l'accès a l'escolaritat i cubrint les necessitats bàsiques amb l'objetiu de millorar el seu futur i el de la seva familia.

Leer más

EMPODERAMENT DE LA DONA

Programa per generar desenvolupament i reduir la pobresa mitjançant la iniciativa de la formació i posterior creació d'una activitat lucrativa.

Leer más

SENSIBILITZACIÓ I DIFUSIÓ

Participem en fòrums, conferències, exposicions, tallers i fires per donar a conèixer la realitat dels païssos africans.

Leer más

Colabora con nosotros

Fer-se soci/a garanteix la continuïtat dels projectes.

Leer más

Contribueix a millorar el nivell acadèmic dels infants.

Leer más

Col·labora i participa en els nostres projectes.

Leer más

Qui som?

Cat Sya és una entitat sense ànim de lucre creada al 2009 per persones de BurKina Faso i de Catalunya.

CAT = Catalunya / SYA = antic nom de la ciutat de Bobo-Dioulasso (Burkina Faso)

La nostra tasca a Catalunya es realitzar activitats de difusió i sensibilització, aixi com la recerca de finançament, tant de convocatòries públiques, com de les iniciatives d’organitzacions privades i de les persones que col.laboren amb Cat Sya per poder realitzar els projectes a Burkina.

A l’Àfrica portem a terme projectes, principalment en tres àmbits fonamentals: Educació, Salut i Desenvolupament (Alguns a llarg termini com l‘apadrinament, d’altres puntuals com els intercanvis escolars, un hort a una escola o la instal.lació de plaques solars en un dispensari...)

Objectius

 • - Promoure i realitzar projectes de cooperació per al desenvolupament a l’Àfrica, aportant millores en educació i salut.
 • - Afavorir i dinamitzar els col·lectius més desfavorits com són els nens i les dones.
  • - Contribuir a la millora de l’educació dels infants i adolescents.
  • - Promoure el desenvolupament de les activitats socioeconòmiques de les dones.
 • - Fer difusió de la cultura africana a Europa i potenciar la sensibilització de la realitat dels països africans.
  • - Participació en fòrums, conferències, exposicions, concerts solidaris, tallers, fires, festes...
  • - Exposició i venda de productes d’artesania i productes realitzas per les participants en els projectes a Burkina (sabó, teixits, pasta de cacahuet...)