NOSALTRES

Benvingut a Catsya

La força de CATSYA es troba en la seva gent: socis, voluntaris, col·laboradors, l’equip de gestió de projectes i de recaptació de fons, més la implicació directa de l’equip de CATSYA Burkina. D’aquesta manera s’ha pogut demostrar a través de 10 anys d’experiència que amb pocs recursos i una bona gestió es poden fer realitat grans somnis.


EDUCACIÓ

Millorar el nivell acadèmic de les alumnes sense recursos mitjançant cursos de reforç i tallers formatius per asegurar la continuïtat dels estudis.

leer_mes

APADRINAMENT

Des de l'any 2009, CATSYA promou l'apadrinament de nens orfes o en situació d'extrema pobresa, proporcionant l'accès a l'escolaritat i cubrint les necessitats bàsiques amb l'objetiu de millorar el seu futur i el de la seva familia.

leer_mes

EMPODERAMENT DE LA DONA

Programa per generar desenvolupament i reduir la pobresa mitjançant la iniciativa de la formació i posterior creació d'una activitat lucrativa.

leer_mes

SENSIBILITZACIÓ I DIFUSIÓ

Participem en fòrums, conferències, exposicions, tallers i fires per donar a conèixer la realitat dels païssos africans.

leer_mes

colabora_amb_nosaltres

Fer-se soci/a garanteix la continuitat dels projectes.

leer_mes

Contribueix a millorar el nivell acadèmic dels infants.

leer_mes

Col·labora i participa en els nostres projectes.

leer_mes

Qui som?

Cat Sya és una entitat sense ànim de lucre creada al 2009 per persones de BurKina Faso i de Catalunya.

CAT = Catalunya / SYA = antic nom de la ciutat de Bobo-Dioulasso (Burkina Faso)

La nostra tasca a Catalunya es realitzar activitats de difusió i sensibilització, aixi com la recerca de finançament, tant de convocatòries públiques, com de les iniciatives d’organitzacions privades i de les persones que col.laboren amb Cat Sya per poder realitzar els projectes a Burkina.

A l’Àfrica portem a terme projectes, principalment en tres àmbits fonamentals: Educació, Salut i Desenvolupament (Alguns a llarg termini com l‘apadrinament, d’altres puntuals com els intercanvis escolars, un hort a una escola o la instal.lació de plaques solars en un dispensari...)

Objectius

 • - Promoure i realitzar projectes de cooperació per al desenvolupament a l’Àfrica, aportant millores en educació i salut.
 • - Afavorir i dinamitzar els col·lectius més desfavorits com són els nens i les dones.
  • - Contribuir a la millora de l’educació dels infants i adolescents.
  • - Promoure el desenvolupament de les activitats socioeconòmiques de les dones.
 • - Fer difusió de la cultura africana a Europa i potenciar la sensibilització de la realitat dels països africans.
  • - Participació en fòrums, conferències, exposicions, concerts solidaris, tallers, fires, festes...
  • - Exposició i venda de productes d’artesania i productes realitzas per les participants en els projectes a Burkina (sabó, teixits, pasta de cacahuet...)