NOSALTRES

La força de CATSYA es troba en la seva gent: socis, voluntaris, col·laboradors, l’equip de gestió de projectes i de recaptació de fons, juntament amb la implicació, determinació i coratge de l’equip de Cat Sya a Burkina Faso. 

D’aquesta manera s’ha pogut demostrar a través de 10 anys d’experiència que amb pocs recursos i una bona gestió es poden fer realitat grans somnis.


EDUCACIÓ

Millorar el nivell acadèmic de les alumnes sense recursos mitjançant cursos de reforç i tallers formatius per asegurar la continuïtat dels estudis.

leer_mes

APADRINAMENT

Des de l'any 2009, CATSYA promou l'apadrinament de nens orfes o en situació d'extrema pobresa, proporcionant l'accès a l'escolaritat i cubrint les necessitats bàsiques amb l'objetiu de millorar el seu futur i el de la seva familia.

leer_mes

EMPODERAMENT DE LA DONA

Programa per generar desenvolupament i reduir la pobresa mitjançant la iniciativa de la formació i posterior creació d'una activitat lucrativa.

leer_mes

SENSIBILITZACIÓ I DIFUSIÓ

Participem en fòrums, conferències, exposicions, tallers i fires per donar a conèixer la realitat dels païssos africans.

leer_mes

colabora_amb_nosaltres

Fer-se soci/a garanteix la continuïtat dels projectes.

leer_mes

Contribueix a millorar el nivell acadèmic dels infants.

leer_mes

Col·labora i participa en els nostres projectes.

leer_mes

Qui som?

Cat Sya és una entitat sense ànim de lucre creada al 2008 per persones de BurKina Faso i de Catalunya.
Cat prové de Catalunya i Sya es correspon amb l'antic nom de la ciutat de Bobo-Dioulasso (Burkina Faso).


La nostra tasca a Catalunya consisteix en realitzar activitats de difusió i sensibilització, aixi com la recerca de finançament, provinent tant de convocatòries públiques, com de les iniciatives d’organitzacions privades i de les persones que col.laboren amb Cat Sya. Aquest finançament és indispensable per poder realitzar els projectes de desenvolupament a Burkina Faso. 


Els projectes s'enfoquen principalment en els àmbits de: l'educació, salut i desenvolupament econòmic. 
Determinats projectes s'han concebut a llarg termini, com per exemple el programa d'apadrinament. En canvi també es fan intervencions puntuals, igualment importants, com per exemple els intercanvis escolars, un hort a una escola o la instal.lació de plaques solars en un dispensari, entre d'altres. 

Objectius

1. Promoure i realitzar projectes de cooperació per al desenvolupament a Burkina Faso, aportant millores en educació i salut. 

2. Afavorir i dinamitzar els col·lectius més desfavorits com són els nens i les dones.

3. Contribuir a la millora de l’educació dels infants i adolescents.

4. Promoure el desenvolupament de les activitats socioeconòmiques de les dones.

5. Fer difusió de la cultura africana a Europa i potenciar la sensibilització de la realitat dels països africans.

6. Participació en fòrums, conferències, exposicions, concerts solidaris, tallers, fires, festes...

7. Exposició i venda de productes d’artesania i productes realitzas per les participants en els projectes a Burkina (sabó, teixits, pasta de cacahuet...)