Apadrinament escolar

Garantir l'educació a través de l'apadrinament

Des de l'any 2009, Cat Sya promou l'apadrinament d'infants orfes o que viuen en condicions d'extrema pobresa.  L'objectiu fonamental és facilitar-li una educació adequada. Alhora, s'en garanteix un millor futur tant per l'infant, la seva familia i la comunitat en general. 

A través de la col·laboració solidària de l'apadrinament es genera un desenvolupament integral de l'infant, alhora que s'estableix un vincle d'amistat i d'ajuda mútua molt poderós. 

Concebem l'apadrinament com un projecte a llarg termini, el qual és possible gràcies a les padrines i padrins que any rere any perseveren en l'ajuda d'aquells que més ho necessiten.

Burkina Faso és un dels països més pobres del món. Tota l'ajuda que serveixi per millorar les condicions de vida dels infants i la seva educació és prioritari per Cat Sya. Les generacions a les quals en facilitam la seva educació, gràcies a vosaltres, son el futur del país. Gràcies a l'apadrinament es financien:


- Despeses d'escolarització.


- Aportacions de menjar i/o atenció mèdica.

- Classes de reforç per les nenes i nens que més ho necessiten.


- Material escolar (Motxilles, carmanyoles, llibretes, sabates, roba, etc).


- Material específic segons les necessitats de cada nena o nen (bicicleta per anar a l'escola si viu lluny, llums solars per estudiar si no tenen electricitat a casa, etc).


Passa a l'acció! Pots ser el motor de canvi que tant necessiten. 

I per favor, no dubtis a contactar amb nosaltres si tens dubtes i/o vols més informació. Ens mantenim a la teva disposició.  


Pots trobar el formulari en el següent link:

http://cms.yuraksisa.com/locomotive/mellow-stream-6589/pages/5a967e09dcb4c71c97e21fe8/editable_elements?content_locale=ca